KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Pages

Sunday, November 16, 2008

www.midnitebaker.blogspot.com

hehe... nie picture2 rai amek dari blog kak aqis... jgn lupe view.... www.midnitebaker.blogspot.com
1/2 kg RASPBERRY CHEESECAKE...

CHOCOLATE CUPCAKES



ORANGE CUPCAKES

thanx a lot kak aqis... idzmi kata sedap n comeyl sgt2 cupcakes yg akak wat.. kalau mcamnie.. leh la rai order lagi dari akak... hehe...

6 budak2 comel:

muhd raimi said...

emy punya tak ada ke?

D.a.a.l.i.a. said...

wow... so romantic.. so sweet of you kirim cupcakes pada orang di sayang yang jauh di mata tapi dekat di hati.... i wish you guys happiness always, and kekal sampai ke jinjang pelamin dan anak cucu.... teringat pulak masa saya muda2 dulu "long distance love" hehe.. suka baca cerita cinta you all... all the best in your studies too okay. bakal doctor ni kan...

pstttt .. you and Idzmi nampak cocok habis !!!

Raihanna said...

hehe...malu la rai.. hehe.. mane de kak lea...kami nie biase2 je..... nothing special.. hehe..akak tu agy la... nampak sweet sgt2 dengan hubby akak...nak2 kata2 time valentine tu..wah! romantiknye... hehehe...anyway thanx kak lea ngan da wish.... insyallah... thanx a lot!!!

IDEARIMBA . COM said...

Bahagianya rai .....bagi kek pulak tu... boleh guna webcam plak tu... dunia dah tiada sempadan ....

Belajar rajin-rajin tau disana ...anak abah pun belajar medical juga tapi di ccums ...

ok bye dari AbahAlong
http://syazhar.fotopages.com

EmahTimah said...

Salam perkenalan..

Kamsiah said...

nak amkan pun rasa syg sbb comel sgt cupcakes tu