Nuffnang ads

KESAYANGAN...

Thanx a lot!!

P/s: thanx coz sudi jadi followers blog rai.. Nanti korang inform ek kat chatbox Rai. I'll follow your blog too...

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

Pages

Boleh RAI bantu anda?

Nama:
Email :
Nama panggilan:
Tempat Tinggal/Lokasi:
Umur:
Pekerjaan:
Pernah menggunakan produk Herbalife? Ya
Tidak
Sudahkah anda mempunyai coach? Ya
Tidak
Ketinggian:
Berat Terkini:
Berikan Rai No Phone anda:
Adakah anda mempunyai whatsapp/wechat? Ya
Tidak
Anda berminat untuk: Lost Weight
Gain Weight
Improved Health
Side Income
Improved Skin
Bolehkah rai menghubungi No phone anda untuk terangkan lebih terperinci mengenai produk? Ya
Tidak

Get your own free form like this one.

Monday, December 17, 2012

Lost 21KG selepas bersalin dan ketika berpantang!!


 salam semua...
hye...
sejak akhir2 ni rai sangat2 lah busy...
sebab dah akhir tahun nie...
macam2 yang kena settlekan...
zachut(credit) sebelum exam..
January ni rai ada 2 state exam...
and skrg cuaca kat sini semakin sejuk..
semalam sahaja dah mencapai -17 celsius!!!!
serius sejukkk gile sampai sakit semua jari tangan dan jari kaki....
rasa cm nak putus pun ada....
T_T
winter kat sini boleh mencapai sehingga -30 celsius.....
tapi class kami masih berjalan seperti biasa...
kena travel jauh2...
ada class dekat hospital yg ambil masa 1 jam-2jam perjalanan...
jalan kaki,naik bas, nak metro underground train..
itula transport kami kt sini....


dan Rai sekarang dalam usaha mengumpul duit... kikih
nanti Rai cerita sebab apa rai kumpul duit next entry...
So rai da start semula buat jual makanan, cake dan mcm2 lagi kt student2 sini..
hehe2..
alhamdulillah so far semua berjalan dengan lancar....

tak lupa rai nak ucapkan Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 27 kepada
mama dan papa rai =)
semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat ...amin

hehe.nostalgia bila tgk pic ni kembali....



Selain daripada itu..apa lagi yea cerita rai....haaa...
Rai tak lupa menyebarkan misi nutrisi dan misi kesihatan dekat sini...
malam ni baru timbang beberapa org customer/student herbalife rai kat sini...
so far ada sorang dah pun lost 6 kg dalam masa 2 mnggu..
ada seorang yang dah lost 5kg dan 5 org lagi lost antara 1-4 kg...
jadi ada lagi yg belum rai timbang dan ambil progress..
insyallah nnti rai update lagi..
AMAZING KAN??
yang mana2 belum atau ragu2 nak start program herbalife..
baik mula dr awal.. nnti menyesal tau tengok org lain semua dah lost banyak2...
hehe..


Peneman setia ku di sini..
I LOVE HERBALIFE =)


Ok..
ni rai nak tunjuk lagi testimoni pasal diri Rai...
haaa... ni takde edit2..
atau takde buat pembedahan plastic yea...
kikih..
ni mmg cik rai yang dulu dan cik rai yg skrg...
dengan menggunakan produk herbalife sahaja dan dengan izin Allah...
alhamdulillah....


 ni orang yang sama yea...
satu masa Bulan May 2012
satu lagi gambar terkini December 2012

 Hoho.. nampak tak gambar sebelah tu
tengah MAKAAAN...
dlu makan tak ingat dunia..
main sebat je..sampai dipam2...
alhamdulillah dengan herbalife...
dah boleh disiplinkan diri..
kalau dah makan terlebih pun tak risau..
dah tau macamana nak detox semula..



ni pula product favourite Rai...
herbalife Lip refiner...
dia bukan lip gloss..
tapi sejenis krim...
hanya sapukan sebelum tidur atau bila perlu...
boleh hilangkan garisan hitam tepi bibir.
melembapkan..
dan memberikan warna pink semulajadi..
so xperlu la pakai lipstick!
natural sahaja...
siapa2 yang berminat nak mendapatkannya..
email rai di raihannavanilla@yahoo.com
atau
whatsapp rai:
+79859758364



ok kali ni rai nak memperkenalkan dengan family herbalife kami yang seterusnya..
kak nor faezah...
ha camana rai kenal kak fae ni?
Hoho kak fae ni akak senior rai masa zaman sekolah dlu..
dlu kat sekolah takut juga ngan kak fae ni sebab mcm agak garang la..
hahahaa...
tapi kak fae ni baik orangnya...
so rai ada tanya2 juga mula2 nape kak fae nak try herbalife..
then kak fae cakap..
dia baru lepas bersalin anak yang ke-3
jadi tengah mencari produk yang sesuai untuk mengembalikan shape badan yg asal...
haaa.. berikut testimoni kak fae...



Huhuhu..
jangan tak percaya kawan2...
dengan herbalife, kak fae berjaya menurunkan berat badan sehingga 21KG...
and paling best seluar yang kak fae pakai skrg dah kalah zaman anak dara dahulu...
now dah boleh pakai seluar 26 beb!!
huwaaaaa bestnya....

so di sini nak cakap yg herbalife ni mmg selamat....
bagi org yang mengandung atau menyusukan anak...
sebab ianya hanyalah NUTRISI... bukan ubat yea...
bukan ubat pelangsing pun...
cuma betulkan cara pemakanan anda dan replace meal 2kali dengan shake..
malah boleh makan seperti biasa...

jadi Rai dah tarik nafas lega2 seleganya...
sebab apa..
sebab dah tau pe rahsia nak dptkan berat badan dan bentuk badan asal..
sebagai persediaan masa akan datang..
iaitu semasa mengandung dan selepas melahirkan anak..
hehe..
jadi tak perlu habiskan duit bribu riban pergi slimming centre yea..
and yg menariknya.. 
kalau ambil herbalife masa mengandung...
nutrisi lengkap akan turut sampai kepada baby tau....
so baby boleh membesar dengan sihat dalam kandungan....
insyallah..
ada cara untuk org mengandung mengambil herbalife..
and paling best bg org mengandung.. tak perlu diet2 mcm org nak lost weight...
leh maaakan... leh shakeee....
best oooo...

haaa.. ni gambar kak fae masa tengah pregnant...




ok nak tgk gamba skrg???



nie kalau org ckp mcm adik dengan akak pun org caya...
tu la baby kak fae...anak ke-3...
tomey kan...
alahaiii keciknya kak fae skrg nie....
malah lebih kecik dari Rai ok....
kagum2...


haaa comel.. nampak semakin muda kan....
herbalife memang boleh awet muda tau!
boleh mengembalikan anda mcm usia remaja =)


kak fae ni ibu kepada 3 orang anak..
haaa percaya tak?
sila percaya skrg.. hik2


Lepas kak fae dapat result yg bagus....
Rai ada ajak kak fae untuk sertai event herbalife masa tu yg pertama..
dekat Melaka...
haaa. sesiapa yang nak pergi event herbalife...
boleh tanya kt rai juga yea camana...
best.. mcm2 info yang korang boleh tahu..
di samping mengetahui cara lost weight yg betul...
boleh juga belajar cara mendapatkan side income dengan herbalife...
mana2 yg mempunyai masalah kewangan atau nak kumpul duit kahwin ke..
atau nak dptkan pendapatan tambahan nak2 dah nak bulan 1 kan..
nak membiayai perbelanjaan sekolah anak2 lagi...
Jom kita pergi ke event herbalife...
herbalife bukan skim cepat kaya yea.. minta maaf banyak2 takde istilah tu dalam herbalife..

 Nie masa bulan Ogos 2012... 1st time rai jumpa kak fae lepas zaman sekolah dulu....
Masa ni rai tengah bercuti sem dekat malaysia selama 2 bulan...
and ketika ni kak fae masih senior consultant dlm herbalife...





 Ngan kak fae,upline kami maryam dan ibu maryam...
Hoho.. besar gile ok baju daku masa ni...
biasa la masa ni tak sempat buat baju baru... kikih..
dah SHRINK. hehe..




ngan upline kami maryam, kak fae dan Dr. Mohd Faizal Daud

and now kak fae pun sangat la active coaching dan menyebarkan misi nutrisi dan kesihatan juga....
and kak fae pun dah banyak coach kan ramai org yg dah pun dpt positive result....



Nie antara team kak fae yang active in herbalife....
kakak ipar kak fae, kak hawa..
dan kak norzita jaafar..
ha kisah mereka berdua rai akan ceritakan juga tak lama lagi...



sebab kami semua in herbalife... memegang testimoni masing2...
means bukan omong2 kosong..
tapi kami sendiri bermula sebagai pengguna herbalife....

miss aifa, kak fae, Dr. Faizal Daud dan kak Norzita Jaafar


Untuk pengetahuan kak Fae masih bekerja dan skrg membuat herbalife sebagai part time...
baru 3 bulan serious dalam herbalife tapi pencapaian
bulan nie kak fae on da way untuk settlekan 3rd cut world team beliau...
tahniah akak...
Amazing.. mantap and hebat orgnya....
semangat beliau sgt2 rai kagumi...
and tak mudah putus semangat dalam apa jua bidang sekalipun....
may Allah ease ur Journey akak....
sama2 kita doakan.....


 




 Ha....
kepada sesiapa yang ingin bertanya kan Rahsia kak Fae...
nak dpatkan khidmat nasihat atau coaching daripada Beliau...
atau nak tau camana nak dptkan side income....
jangan segan2 untuk
MSG/WHATSAPP/CALL kak fae
012-7707745

kak fae sedia membantu anda!! =)

and masih ingat kak Effa Fazrina Ashaari yang pernah rai ceritakan sebelum ini?
Tahniah kepada kak Effa sebab berjaya menjadi WOrld Team Member dengan mengekalkan prestasi
lebih 2500 point selama 4 bulan berturut2..
dan bulan lepas Kak effa qualified VIP spectacular 2013 dengan score 7700 volume point..
MANTAPPPP!
alhamdulillah...
Amazing semua family herbalife kami...
nnti rai cerita lagi mengenai kisah2 hebat family2 herbalife yang lain..
insyallah...


tahniah semua....


jumpa lagi next entry...


salam sayang,
raihanna



2 budak2 comel:

boni kacak said...

wah..memang nampak ketara betul bezanya...

Anonymous said...

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.

Look advanced to more added

agreeable from you! By the way, how could we communicate?
Here is my web blog :: cassino